Var med i Varbergs padelliga

Varberg Padel League är Varberg Padelklubbs egna liga där deltagarna utvecklas och har kul tillsammans genom att mötas på padelbanan. Padellagen utmanar varandra och spelar matcher i flera divisioner.

Så fungerar Varberg Padel League

Varberg Padel League är en liga där åtta lag spelar mot varandra under sju veckor. När de sju veckorna är över går de två lagen med mest poäng upp en division och de två lagen med minst poäng ned en division. På det viset bildas flera divisioner med lag.

Lag med två padelspelare

Ett lag i padelligan består av två spelare. Det är också tillåtet att ha en reserv per lag som kan hoppa in vid behov. Reserven ska komma från ett lag i en lägre division. 

Padelmatchen spelas i tre set

Matcherna spelas i 60 minuter och består av tre set. I de två första seten gäller först till 6 game. Om det slutar 6 - 6 blir det tie break vid 7. Det tredje setet spelas istället tills timmen är slut. När matchen är slut delas 6 matchpoäng ut.

Resultatet syns i hallen och på hemsidan

Efter en spelad match skriver det vinnande laget in resultatet på anslagstavlan i hallen. Resultaten och placeringarna i ligan kan sedan ses på startsidan på vår hemsida.

Läs gärna mer ingående information om hur padelligan fungerar eller kontakta oss så berättar vi mer om upplägget. Läs även mer om hur du anmäler dig till padelligan.