Nyheter

Här kan du läsa vad som händer hos oss.

2020-07-01

Ta en intensivkurs eller privatlektion i sommar

Padel är en sport som passar alla åldrar och en rolig aktivitet oavsett om du är nybörjare eller spelar på högre nivå. Ett bra sätt att förbättra sina padelkunskaper utifrån den egna nivån är att gå en intensivkurs eller ta privatlektioner.

...
Läs mer
2020-03-12

Optimized Padel välkomnar våra nya samarbetspartners

Sedan en tid tillbaka är vår helt nya padelhall i Varberg, Optimized Padel Arena, öppen för spel och i samband med detta är vi glada att presentera flera nya sponsorföretag.

Mediateknik, Holdit och CashBuddy

Vi är glada att i... Läs mer

2020-03-06

Optimized Padel Arena är nu öppen för spel

Under hösten har vi byggt en ny padelhall, precis intill Optimized Padel Center vid Stora Coop i Varberg. Vi kan med glädje berätta att den nya hallen nu är färdig och att de nya banorna är öppna för spel. 

Modern padelhall med tre nya ... Läs mer

2019-08-22

Ta med kollegorna till padelhallen för en rolig företagsaktivitet

Funderar ni på att hitta på något kul med kollegorna i höst? En dag med roligt padelspel och andra trevliga aktiviteter vid Optimized Padel Center passar utmärkt som ett företagsevent. Hör av er så hjälper vi er med hela upplägget.

Ett ... Läs mer

2019-08-14

Nya hallen klar vid årsskiftet

Som många av er säkert känner till så byggs just nu ytterliggare en ny modern padelhall för Optimized Padel Centers räkning och vi vill därför ge er en uppdatering. Bygget går som planerat och tre nya banor bör stå redo för spel till årsskiftet 20... Läs mer

2019-06-26

Spela padel i sommar

Padel är en rolig sport som passar alla oavsett ålder och ambitionsnivå. Om du vill prova på sporten i sommar så får du gärna komma förbi oss vid padelhallen i Varberg. Vi håller öppet hela sommaren.

Modern padelhall med flera banor Läs mer

2019-06-20

Byggandet av nya hallen fortgår

Just nu har vi ännu en modern padelhall under uppbyggnad precis intill Optimized Padel Center. Byggandet fortgår som planerat och hallen beräknas slå upp dörrarna vid årsskiftet.

Tre nya moderna padelbanor

Den nya padelhallen... Läs mer

2019-06-18

Vi har lanserat en ny hemsida

Optimized Padel Center i Varberg har nu lanserat vår nya hemsida. Här kan du läsa allt som du kan tänkas behöva veta om padelhallen, Varbergs Padelklubb och mycket annat från vår verksamhet.

Hemsidan kommer uppdateras framöver

<...
Läs mer