Nyheter

Här kan du läsa vad som händer hos oss.

2019-08-22

Ta med kollegorna till padelhallen för en rolig företagsaktivitet

Funderar ni på att hitta på något kul med kollegorna i höst? En dag med roligt padelspel och andra trevliga aktiviteter vid Optimized Padel Center passar utmärkt som ett företagsevent. Hör av er så hjälper vi er med hela upplägget.

Ett ... Läs mer

2019-08-14

Nya hallen klar vid årsskiftet

Som många av er säkert känner till så byggs just nu ytterliggare en ny modern padelhall för Optimized Padel Centers räkning och vi vill därför ge er en uppdatering. Bygget går som planerat och tre nya banor bör stå redo för spel till årsskiftet 20... Läs mer

2019-06-26

Spela padel i sommar

Padel är en rolig sport som passar alla oavsett ålder och ambitionsnivå. Om du vill prova på sporten i sommar så får du gärna komma förbi oss vid padelhallen i Varberg. Vi håller öppet hela sommaren.

Modern padelhall med flera banor Läs mer

2019-06-20

Byggandet av nya hallen fortgår

Just nu har vi ännu en modern padelhall under uppbyggnad precis intill Optimized Padel Center. Byggandet fortgår som planerat och hallen beräknas slå upp dörrarna vid årsskiftet.

Tre nya moderna padelbanor

Den nya padelhallen... Läs mer

2019-06-18

Vi har lanserat en ny hemsida

Optimized Padel Center i Varberg har nu lanserat vår nya hemsida. Här kan du läsa allt som du kan tänkas behöva veta om padelhallen, Varbergs Padelklubb och mycket annat från vår verksamhet.

Hemsidan kommer uppdateras framöver

<...
Läs mer