Om Optimized Padel Sweden

Optimized Padel Center ägs och drivs av Optimized Padel Sweden AB. Företaget har de senaste åren satt Varberg på kartan som padelort och har som vision att fortsätta utvecklas och sprida den roliga sporten till allt fler.

Med passionen för idrotten som bakgrund

Vi som driver företaget och padelcentret heter Pär Åsare, Emil Olsson och Bernt Eklund.  Alla tre har en lång bakgrund i sportvärlden och en passion för idrotten. Pär var duktig tennisspelare som junior och har även spelat innebandy med Warbergs IC på högsta nivå, Emil har framgångar i tennis bakom sig med junior SM-guld i dubbel och vinst i amerikanska collegemästerskapen för lag och Bernt har bakgrund som professionell surfare. Han har även vunnit SM-guld i sporten. 

Varbergs padelhall expanderar

Det var just det stora intresset och passionen för idrotten som 2016 fick oss att tillsammans satsa på ett padelcenter med uthyrning av banor och tillverkning av padelracketar. 2017 stod Varbergs egen padelhall klar och i dagsläget är ytterligare en ny hall med flera nya banor på gång som beräknas vara klar vid årsskiftet 19/20.

Läs mer om padelhallen Optimized Padel Center eller kontakta oss för att veta mer om oss och vår verksamhet.