Om Optimized Padel Center

Optimized Padel Center är en modern padelhall i Varberg som stod klar i februari 2017. Hallen har fyra inomhusbanor att spela på både för nybörjaren och för den mer vane spelaren. Här möts entusiaster i alla åldrar alla dagar i veckan.

En padelhall med fyra padelbanor

Optimized Padel Center är en padelhall som är cirka 1100 kvadratmeter stor med en takhöjd på 8,8 meter. I hallen finns fyra padelbanor, omklädningsrum för damer och herrar samt motionscyklar för den som vill värma upp innan padelmatchen. I hallen finns också en varuautomat där man förutom kalla drycker även kan köpa bollar och grepplindor samt hyra racketar. 

Allmänna ytor och en padelshop

I padelhallen finns också utrymmet Entresol som är 65 kvadratmeter stort. I Entresol finns sällskapsyta, läktare och padelshopen där du kan köpa din padelutrustning. Utrymmet används också som samlingsyta vid företagsevent.

Ytterligare en modern padelhall byggs 

Vi har som målsättning att fortsätta expandera och just nu har vi en helt ny hall under uppbyggnad. Den nya hallen kommer att ligga intill den nuvarande hallen och beräknas vara klar vid årsskiftet 19/20. Hallen kommer att bli cirka 1000 kvadratmeter stor med en takhöjd på 11 meter och att ha tre stycken moderna padelbanor, varav en Center court.

Även i den nya hallen kommer ett Entresol-utrymme att finnas på en 90 kvadratmeter stor yta. I hallens omklädningsrum kommer också bastu att finnas.

Padel är sporten för alla - kom gärna förbi

Till Optimized Padel Center är alla välkomna. Padel är en rolig, utmanande och social sport som passar alla åldrar, från barn till seniorer. Hit kan du komma för att spela själv med en spelpartner, för att ta en lektion med en av våra kompetenta tränare eller för att vara med och utmana andra padelspelare i Varbergs padelliga. 

Padelcentret ligger på Strömgatan 6 i Varberg intill Stora Coop. Kom förbi i hallen på en kopp kaffe så berättar vi mer om oss och sporten padel. Det går också bra att kontakta oss för att veta mer. Vill du boka speltid kan du boka din bana här.